DIY

Drillenissens fodspor i “sneen”

Posted on

Idéer til drillenissen begynder for mit vedkommende at blive mere og mere krævende, fordi det er skidesjovt. Hold da kævle, hvor jeg elsker at have en 4-årig!

d. 1. december vågnede hun til én af drillenissen favoritter; nemlig klassikeren med frugtfarvet grøn mælk fra kartonen, og den historie blev gentaget hele dagen.

Så her til aften har vi lagt en småkage til nissen, men den ligger bagved noget flormelis, så vi kan se hans fodspor, hvis han har været der…

Enter MOR!!

DIY nissefodspor

Jeg brugte et gammelt tillykke-kort og en urtekniv i går, og det blev faktisk ok, men i dag fandt jeg så en papirskærer, så jeg oppede mit game og lavede snuder på skoen også. Liiidt svært, men det lykkedes da. Hvis du hader på snabelskoene, så skær bare lige over, så tåen bliver rundt, det er meget nemmere!

SKABELOB TIL PRINT:

Jeg har ikke forstand på, hvordan man lægger det op, så I kan downloade skabelonen, men gem billedet og smid det over i et Word-dokument, sørg for at det passer til et A5 ark, så skulle de kunne printes rigtigt ud. God fornøjelse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Naturligvis Nina
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: