Damn, I feel I’m in Woman

Jeg figurerer i kvindemagasinet “Woman” i den her uge (uge 46). En sød lille historie lavet af min praktikant-veninde inde fra Aller Media, som nu arbejder freelance for konkurrenten Benjamin Productions. I bund og grund handler artiklen om fire kvinders kæreste eje, og i mit tilfælde, er det trangen til at dokumentere alt i billeder, hvorfor mit kæreste eje er mit kamera. Her er foto-resultatet, artiklen må du læse, når du køber bladet 😉

Min Canon-kollega, Morten Andersen, som har taget de smukke billeder til artiklen. Man kan jo ikke sidde og blafre med et kamera uden at bruge det, vel?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: