Dagens

Dagens: What the fox say!

Posted on

Fox T-shirt

Fox T-shirt

Fox T-shirt

Fox T-shirt

Nederdel fra Pieces // Top fra Rita Blå’s Lopper // Ur fra TRIWA

Jeg var på én af årets sidste udendørs loppemarkeder i går lørdag – Rita Blå’s Lopper – på Balders Plads i København. Det var mit første besøg, og jeg var gladeligt overrasket over bodernes kvalitet. Mon ikke også, der var en modeblogger eller to til stede 🙂 Deres næste loppemarked bliver d. 5. oktober, hvis du skulle være interesseret.

Jeg reddede mig et par bluser – bl.a. denne bar-mave-bluse, som gav mig assosiationer tilbage til de forfærdelige 90’ere, hvor alle flashede maveskindet uanset form og størrelse. De få, der godt kunne bære det, var castet fra Beverly Hills 90210. Men næsten ingen andre klædte det. Jeg købte den alligevel (for snoldet 25 kr.) for jeg var vild med rævemotivet. Ræven som jo i den grad har fået omtale den sidste tid, takket være Norges bud på den ny “Gangnam Style”.

Men jeg stylede skidtet med en stram nederdel og en sort stropbluse, for selvom mit maveskind stadig er intakt, så er jeg nok for blufærdig og så er det jo blevet efterår!

svamp

Triwa ur

Mit ur er jeg meget glad for. Det er af mærket TRIWA, og jeg fik det af mine forældre sidste jul. For mig er det mest af alt et smykke, så jeg spørger ofte stadig folk, hvad klokken er, selvom jeg har det på 🙂 De har udsalg lige nu, så kig forbi deres hjemmeside.

skovtur Ja, også lidt naturfotos, fordi jeg er en sucker for den – God søndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: