Dagens, Klummen

Dagens café OG dagens veninde

Posted on

Som Københavner bliver jeg tit spurgt om gode steder at tage ud at spise, eller hvor er der en god brunch, og jeg krymper mig altid lidt, for jeg har aldrig været så hip, at jeg har styr på det. Men i går hev min veninde Anaïs mig med på tyrkisk/libanesisk brunch i midtbyen, og den kulinariske oplevelse skal ikke gå ubemærket hen.

Caféen hedder Mahalle, som betyder “Mit sted”. Pigerne er selv af henholdsvis tyrkisk og libanesisk afstamning, og maden er hjemmelavet og helt autentisk.

Fladbrød
Libanesisk fladbrød med avokado, hummus, halloumi-ost og granatæble.

Vi bestilte to retter til deling. Og når man som jeg, er en lille smule træt af brunch-klichéer som scrambled eggs, cocktailpølser og pandekager med sirup, så er det forfriskende med en spicy æggeblanding, en slags french toast, tahin-nutella og fladbrød med ost og hummus. Nammmmm!

Mahalle brunch

Anaïs er skuespiller på Det Ny Teater og arbejder primært om aftenen. Og da jeg er morgenvært på Fyn var jeg svært begejstret over, at det lykkedes os at ses 🙂 Men Anaïs har for nylig lukket en metaforisk dør, for hun har nemlig takket nej til Det Ny Teaters næste forestilling, hvilket gør hende fri, men også økonomisk og kreativt sårbar.

Talentet har blandt andet bragt hende til en tysk audition på Mary Poppins foran musical produceren sir Cameron Macintosh af alle mennesker, er hun blandt de fire sidste mulige Mary’er.

Jeg er både stolt og imponeret over, at min jordnære veninde kan tages i betragtning til så stor en rolle ud af en halv milliard aspiranter (sådan cirka 🙂 ), og så synes jeg, at hun er et klasse eksempel på, at man nogengange bliver nødt til at slippe de trygge rammer for at finde ud af, hvad der findes for enden af den regnbue udover en dværg.

Se hvor du kan få Anaïs’ outfit nederst i indlægget og oplev hende lige nu i Evita på Det Ny Teater.

Mahalle på nørrebro

Anaïs

ørering

smuk ring

Buksedragt fra Modstrøm // Cardigan fra Vero Moda // Øreringe fra Moss Copenhagen // Ring fra Pigen og Diamanten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: