Dagens veninde

Inspiration finder du tit i magasiner, blogs, fjernsynprogrammer og lignende, men den største inspiration finder jeg oftest i mine veninder. Her i min vinterferie har jeg en masse kaffe-dates med all’ min’ veninder, og i dag er ingen undtagelse.

Jeg havde svoret at sove længe hele min ferie, men Malene her, fik mig op og ud til en morgenkaffe på Riccos. Og det blev en inspirerende én af slagsen. Malene har for 4 – 5 måneder siden været nødt til at trække stikket ud. En klassisk historie om en pige, der altid har ja-hatten på, og hvor arbejde avler mere arbejde og flere idéer og flere opgaver indtil man til sidst drukner. Malene, som arbejder freelance, havde på daværende tidspunkt omkring 10 arbejdsgivere, og jeg tror de fleste ville få åndenød ved tanken om at skulle fortælle hver og én, at man bliver nødt til at trække sig for en periode.

Den tilbagetrækning er godt givet ud, for ud over at have været på et yogaeventyr til Indien, være startet på en coachuddannelse og sat orden på sine værdier, så sidder jeg og drikker kaffe med en veninde, der ser pissegodt ud. Både fordi hun er lækker, men mest fordi, hun er i balance 🙂

Malenes gode råd: Find mindst én ting at glæde dig til i morgen, gør mindst én ting i dag, der gør dig stolt og find tre gode ting fra hver dag.. Også selv bitte små ting er godt 🙂

Se hvor du kan finde Malenes outfit nederst i indlægget.

dagens veninde

Malene

dagensBody fra Moss Copenhagen // Støvler fra Free lance // Cardigan fra H&M (Similar here) // Halskæden er et klenodie fra mors gemmer 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: