Dagens

Dagens: Sort på hvidt

Posted on

Mango frakke

ternet jakke mango

efterårsjakke mango

Black secret shoes

Black secret shoes

Jakke fra Mango // Sko/stiletter fra Black Secret // Kjole og strømper fra H&M (ældre model)

Det er ikke særlig spraglet at klæde sig i sort og hvid, men jeg vil helst ikke konkurrere med efteråret, som gør det så godt med farverne i øjeblikket. Dybt inspireret af min yndlings fashionblogger Passionsforfashion.dk, har jeg købt denne ternede efterårsjakke fra Mango. Den går ikke som vinterjakke, da den ikke kan lukkes, men den er meget klassisk stilet, og det er perfekt til de der kolde dage, hvor man har klædt sig pænt på til fest, og så smadrer den grønne army dunjakke hele looket.

Skoene nappede jeg til designerforum i september. Læderstøvle med snakeskin struktur og forgyldt lynlås foran. God til pencil jeans og leggings og dejlig med en ‘lukket’ stilet, når det er bleven så koldt.

–O–

Og så var mor på besøg i Odense, og tog mig med i Magasin for at finde en indflyttergave. Lidt tilfældigt blev det også valgt i sort og hvid. Men så må jeg jo finde nogle efterårsblade til vasen. Lysestagen har jeg ønsket længe. Den minder mig om Dali’s smeltede ure, og ham er jeg fan af.

vase og lysestage

Distortion lysestage

stribet vase kähler

Lysestage fra Distortion // Omaggio vase fra Kähler

mig og min mor

Tak for besøget og gaven mutti 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: