Dagens

Dagens: KLUBBEN Live koncerter

Posted on

D. 29. juli startede jeg på Fynske Mediers radio – KLUBBEN, som ny morgenradiovært. Nu er det over en måned siden, og jeg kan endelig komme op til overfladen og få lidt luft. Det har været intensivt og hårdt med smukke mindeværdige oplevelser undervejs, og nu starter det rigtigt hårde arbejde med at få et nystartet morgenprogram til at markere sig i det store hav af radiofrekvenser.

KLUBBEN Live 2013

Én af august måneds mange udfordringer var at beværte KLUBBEN Live – gratis koncerter med kunstnere som Infernal, Bjørnskov, Xander, L.I.G.A. og DJ KATO rundt om på Fyn. Og selvom jeg er vant til at optræde, er dette en helt ny udfordring, når man ved, at man ikke kan gemme sig bag en rolle. Unge kvinder og piger er stærkt repræsenteret til sådanne events, og de er verdens bedste fans. Og så kunne jeg forstå, at min påklædning havde deres interesse.

Flere gange blev jeg spurgt til mine outfits, og langt hen ad vejen, er det vel også derfor, at mange kvinder læser blogs. For at blive inspireret.

#Latergram

Derfor har jeg lavet en såkaldt #Latergram (billedopslag som er lagt op et stykke tid efter, det er blevet taget, red.) med billeder fra tre af koncerterne og beskrivelse af det tilhørende tøj. Med mindet om fem fede koncerter i Middelfart, Otterup, Assens, Odense og Svendborg – You Rock! Vi ses til maj 2014 😉

Klubben Live Otterup
Pailletjakke fra VILA
KLUBBEN Live arrangement Odense, 22-8-2013
Kjole fra Japan
Billede 22
Bukser fra Turnover, Halskæde fra Jane Kønig, øreringe fra ByFlou og min smukke medvært Søren 🙂

Billede 1:

Pailletjakke – VILA // Øreringe: Afrikansk håndlavet // Sort top: H&M

Billede 2:

Tørklæde-kjole fra Japan (Her er én der ligner)

Billede 3:

Bukser fra Turnover // Stilletter: Bianco // Halskæde: Jane Kønig // Øreringe: By Flou (velkomstgave ved tøjkøb hos ByFlou)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Dagens: KLUBBEN Live koncerter

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: