Klummen

Cool print på min væg

Posted on

Er Alaska nu også er en nødvendig del af verden?! 

Jeg står på mit spisebord og maser min pegefinger mod mit savsmuldstapet for at få Grønland og alle de skide små øer mod vest med på mit væg-verdenskort. Her på matriklen har vi længe sukket efter et verdenskort til væggen, så vi kan mindes, de steder vi har været, drømme om de steder, vi gerne vil hen, og svimles over, hvor meget vi har at udforske endnu.

Da verdenskort er über-dyre at anskaffe sig, har jeg fundet et mindst lige så fedt alternativ på Coolprint.dk. Nemlig wall-stickers. Wall-stickers er boligudgaven af de der tyggegummi-tatoveringer, man i 90’erne – død og pine – skulle have på armen, efter at have smidt et smagsforsvindende tyggegummi i kæften. Dengang måtte man også nogle gange ofre et øre eller et ben på He-man eller smølferne, hvis man ikke var omhyggelig med at gnubbe.

Verden på min væg

Du kan vælge mellem flere forskellige motiver – også verdenskort 😀 Tænk, hele verden i blød vinyl klistret på din væg for mellem kr. 175,- og 899,- alt efter, hvor stor man vil have den… altså verden..

“Verden” fås i tre dele. Og alle tre ark skal skrabes på bagsiden. Bagefter trækkes langsomt det hvide papir af, så vinylen kun sidder på det klistrende, gennemsigtige ark. Vi måtte ofre nogle øer i Stillehavet i processen, og skulle nogle næsvise gæster pointere manglen, så har vi en sort sprittus!

Næste skridt er at placere det store klistermærke på væggen, og selvom opsætningen kræver lige så meget tålmodighed i parforholdet som at samle et IKEA-skab, så vil jeg anbefale, at man er to om det. Ellers ender Australien bare med at være på samme breddegrad som Sverige.

To timer og to vabler senere…

Jeg var strengt taget nervøs for, at wall-stickeren ville kollidere med savsmuldstapet og falde ned, og af samme grund gned jeg min pegefinger igen og igen mod New Zealand, som jeg ikke ville miste. Det resulterede i to bette vabler, og ærligt tror jeg, at indsatsen var overvurderet, for selv små lande, som jeg ikke gad gnide, sidder lige så fast, som New Zealand gør. Jeg vil ikke udelukke, at enkelte øer er endt i nye klimazoner, men hvad betyder det? Jeg har hele verden på min væg.

Med inspiration skal inspiration findes…

…og det inspirerende nye vægmotiv fik mig en sjælden gang ned til fotoforhandleren, hvor jeg fik fremkaldt fire betydningsfulde

rejseminder, som nu hænger ved siden af. Jeg er virkelig glad for den nye væg, og jeg synes, det er en frisk, anderledes måde at skabe ro i stuen på. Det gør ikke noget, at det har kostet tid og vabler, når resultatet bliver så lækkert for øjet, og måske vi også var lidt overforsigtige, da det var vores jomfru-wall-sticker-oplevelse – Man skulle være startet med fuglene i soveværelset. Her gik det i hvert fald gnidningsfrit og fuglene var på plads i løbet af et kvarter. 

Vi har en underligt placeret stikdåse midt på væggen, og det er umuligt at hænge et billede over sengen. Derfor synes jeg, at det er lidt sjovt med en wall-sticker her også, så væggen ikke er helt nøgen.

Jeg krydrer så billedet (t.h.)med en lækker musiker i forgrunden 😉

 

 

Se selv hvilke vægpynt-muligheder du har på Coolprint.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: