Bogen er ikke død endnu

Har været i kirke for første gang i mange år, men det var ikke for at møde Vor Herre. Nej, for i Helligåndskirken på Strøget i København kan man i øjeblikket gå på bog-jagt i sidekapellet.

bogudsalg

Her til venstre ses Lasses og min fangst (det er Lasses “beviser”, som handler om ancient aliens…), og vi kom til at snakke om, at eksperterne i “kender du typen?” programmet ville have ret svært ved at gætte, hvem vi var ud fra vores meget forskellige bog-præferencer – konklusionen blev, at de medvirkende kendisser, som skal gættes, må være meget dominerende i deres stil eller single.

 

Billige bøger

Bogmarkedet er arrangeret efter et Hollandsk princip, hvor alle bøgerne falder i pris for hver dag, der går (første dag 70 kr pr. bog), så Lasse og jeg har helt sikkert snydt os selv ved at komme på dag 2. Men uanset, hvornår man kommer, så er bøgerne billigere end ellers, og vi gad ikke det der ‘is i maven’ – vi holder ferie 🙂

Jeg kan kun anbefale et kig forbi, hvis man ikke er slave af Quiz Battle og Wordfued og stadig holder af bogen som underholdning. Imorgen søndag koster alle bøger f.eks. 40 kr. Se hvad bøgerne koster for hver dag HER.

Onsdag d. 13. februar – Søndag d. 3. marts 2013.

Alle dage kl. 09.00 – 19.00. Søndage kl. 12.00 – 18.00

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: