Klummen

Bildøren, der pludselig var der

Posted on

Sidder og slikker mine sår. Ikke bogstaveligt talt, har primært slikket mig om læberne efter den halve skål popkorn, jeg lige har indhaleret og på en teske med peanutbutter. Trøsteaktiviteter, når man er alene hjemme og lige har kørt ind i en dør. En bildør. En bildør, der sprang ud foran min cykel i det, jeg orienterede mig bagud.

Kroppen fortæller, hvad der skete

Prøver at huske scenariet, men det er mest min krop, der husker det for mig. Min hukommelse stoppede umiddelbart efter, jeg så en grøn eller blå bildør.. Eller, den kunne for så vidt være skrigende orange, jeg bemærkede bare en pludselig forhindring, da jeg igen vendte hovedet fremad.

Min krop fortæller mig, at jeg har jernet den øverste del af brystkassen ind i dørens spids, jeg er væltet til venstre ud midt på vejen, taget fra på venstre hånd, og begge knæ, hvilket jeg svært forstår. Men faktum er to blåbærknæ med tilhørende blåviolet cykelstel-aftryk på mit højre skinneben. Venstre hofte værker også lidt, og mit hovede dunker.

Mmm adrenalin

Der er jo ikke sket noget, og jeg takker min robuste bygning og hærdning fra knap ti års karate, for det. Men tænk, følelsen af adrenalin, der pumper igennem dig opstår så få gange i løbet af det moderne menneskes liv, at den kan være svær at lægge fra sig.

Et par minutter gætter jeg på, at det i alt tog at få mig til at stoppe med at ryste. Jeg fik noget vand af en nærliggende “restaurant” og nummeret på den distræte chauffør, og så ville jeg ellers bare hjem hurtigst muligt. Men jeg blev bare ved med at småsnøfte, som om jeg ikke helt ville slippe følelsen. Jeg kunne nok godt, hvis det var påkrævet af mig, men eftersom jeg bare skulle hjem, så var det rart at blive i følelsen og lade det tage sin tid.

Bildør med Ninja-aftryk

Selvom Mohammed, min bildørs-bøddel, var en snotidiot lige dér, så var han über-flink og havde bare, som det jo sker, glemt at kigge sig for. Så jeg kan ikke engang bare hade ham. Men jeg kan da håbe, at jeg har lavet et Ninja-aftryk med min jernhårde brystkasse i hans bildør!

BTW – en lille bonus-info til dem, der følger bloggen. Hvem andre end Hestenettet.dk dukker op i en søgning på “ramt af bildør”….! Klik HER for at se indlægget om Heste-f**king-nettet.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: