Hvis alle børn bare var li’som Benjamin Lasnier…

To voksne mænd skændes i skolegården foran hele Danmarks befolkning. Men der kommer ingen gårdvagt og skiller parterne ad. Ingen bliver smidt på rektors kontor, og ingen får en besked med hjem til mor og far i meddelelsesbogen om, at de ikke kan så godt med de andre i klassen.

lærerkonfliktAnders Bondo Christensen og Michael Ziegler har desværre ingen autoritet til at sætte dem på plads, og resultatet bliver en såkaldt lock out…

Benjamin Lasnier som forbillede

Men hvorfor overhoved bekymre sig over, om vores børn kan komme i skole efter ferien. De små poder har jo en verden af muligheder, som ikke kræver nogle evner, what so ever. Det eneste du, som forælder, skal gøre, er at skaffe nogle gode gener.

Benjamin LasnierSe bare unge Benjamin her. En dag overtalte hans veninde ham til at lægge et billede af sig selv op på det sociale billedmedie “Instagram” – og hokus pokus, Benjamin i fokus. Den 12-årige kønne dreng fra Vejle er nu verdenskendt med flere fans på Instagram end pop-idolet Justin Timberlake, skriver flere danske medier. (Du kan i øvrigt ogs’ følge mig på Instragram… så kan jeg også blive kendt. Here’s hoping) Også engelske The Guardian skriver om dansker fænomenet. Tilsyneladende fordi drengen ligner et andet pop-idol kaldet Justin Bieber. Benjamin Lasnier har nu fået tilbudt en pladekontrakt med Sony byggende udelukkende på det faktum, at han ligner en anden lille dreng.

Må jeg venligst bede om min gammelmandshat og sige, Gud herre bevar’s, hvad bliver snart det næste?!!!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: