LEGO-ansigter for børn

Advarsel! Dette indlæg begynder med: “Da jeg var barn…”. Så er tonen li’som lagt, og du ved nogenlunde, hvad der venter dig.

Altså… Da jeg var barn, sad Bubber i et badekar, sparegrisen var i virkeligheden en pingvin med halstørklæde, og LEGO mænd var åbenbart gladere. Det skriver dagens aviser i hvert fald, og et New Zealandsk forskerteam bekymrer sig over det stadigt stigende antal sure LEGO ansigter.

Indtil 1989 var alle glade

For da begyndte man at lave pirat-legomænd, og de ville sku’ gå planken ud, hvis de rendte rundt og var glade hele tiden. Næ nej, en pirat skal sige “Aaargh!” og se farlig ud. Og så blev der ellers sat gang i surhedskedlen. Må jeg præsentere:

download57AA62FF34A9DAC767D916CA2034F108

1) Vred klovn-lego

Nogle 80’er børn kan måske huske gyserfilmen “It” – en film, som gav mareridt, og som helt sikkert skal genskabes i leg med denne “Vred klovn” figur fra LEGO – God fornøjelse børn…

 

lego_forfra_s

2) Vred brynjemands-lego

Da børn har travlt med at følge med i serier som “Game of Thrones” giver denne vrede “Nicolaj Coster-Waldau” figur fra LEGO børneværelset nyt middelalderligt liv.

 

be31cc8f54dd306a652ad286d8ecb594cfa9df6c_m

3) Zombie-lego

“Must-eat-brain” – en klassisk leg blandt de mindste.

 

 

LEGO som spejl af vores tid

Ifølge forskeren, så repræsenterer LEGO-figurerne den tid, vi lever i. Men hvis det er sandt, så har jeg her lavet et par bud på LEGOansigter, som jeg synes mangler i sortimentet.

Nye-Lego-ansigter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: