Om Nina

På bloggen vil du få en masse naturkrea og bæredygtige DIY projekter, og du vil kunne følge udviklingen af den bog, jeg er ved at skrive og blive klogere – sammen med mig.

Hvem er du?

Jeg pynter mig med titler som musicalperformer, karateinstruktør, koreograf, journalist, radiovært og vejrvært på DR Vejret, men i virkeligheden er jeg bare en mellemlille naturentusiast med platte fødder og et dødsensfarligt cirkelspark.

Hvorfor blogger du?

Det har jeg gjort det meste af mit voksne liv, men i mit arbejde med vejr og klima har det ramt mig, hvor sølle det står til med at formidle klima og global opvarmning for dem, som vi hele tiden siger, skal overtage kloden i en skidt tilstand efter os.

Måske skal børn ikke vide for meget, måske skal de vi mere, end vi tror. Det er i hvert fald det, jeg vil undersøge og i sidste ende formidle videre i en bog om “klimaforandringer i børnehøjde”.

Måske kan viljen til at handle ikke komme fra fortvivlelsen over, hvad vi gør ved kloden. Måske skal den komme fra kærlighed til naturen. – Lea Korsgaard

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Naturligvis Nina
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers

%d bloggers like this: